Google+ ΒΙΝΤΕΟ. UFO και φυσικές καταστροφές. Υπάρχει κάτι που τα συνδέει ? - ΤΑ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΑ Google+

7/6/13

ΒΙΝΤΕΟ. UFO και φυσικές καταστροφές. Υπάρχει κάτι που τα συνδέει ?

ΒΙΝΤΕΟ. UFO και φυσικές καταστροφές. Υπάρχει κάτι που τα συνδέει ?

Οι τρομακτικές θεάσεις UFO πρόσφατα κινηματογραφήθηκαν κοντά σε πολλές φυσικές καταστροφές. 


Με προσπάθειες από το σύνολο των πολιτών - συμπεριλαμβανομένων των μαρτυριών των πολιτών σχετικά με την αποκάλυψη εξωγήινων όντων και των χάκερς που αποκάλυψαν μυστικά στοιχεία εξωγήινης ζωής από στοιχεία της NASA και των στρατιωτικών δικτύων υπολογιστών - τα αποδεικτικά στοιχεία για μια συνεχή συνωμοσία απόκρυψης εξωγήινων είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Τα πλάνα περιλαμβάνουν θεάσεις UFO κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού ανεμοστρόβιλου στην Οκλαχόμα, σε θύελλες σκόνης στην Αριζόνα και στον τυφώνα Sandy.Τα πλάνα περιλαμβάνουν επίσης ένα UFO να εμφανίζεται σε ζωντανή μετάδοση ειδήσεων, σε πρόσφατες περίεργες λάμψεις στον ουρανού, καθώς και UFO που έχουν καταγράψει στρατιωτικές κάμερες νυχτερινής όρασης.

Με την εμφάνιση των UFO κοντά στα πρόσφατα καταστροφικά γεγονότα - είναι δυνατόν η συνωμοσία απόκρυψης εξωγήινων και φυσικών καταστροφών, κατά κάποιο τρόπο να συνδέονται με έναν κοινό στόχο; ή τουλάχιστον, τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν μια σχεδόν πανταχού παρουσία τους ανάμεσά μας;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
© 2013 ΤΑ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΑ . Designed by Making Different , provided by All Tech Buzz , Powered by Blogger