Google+ Ο Γραικός και οι αμόρφωτοι - ΤΑ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΑ Google+

5/5/15

Ο Γραικός και οι αμόρφωτοι

Ποιός ήταν ο Γραικός;


Ο Γραικός
Πανδώρα


Οι αμόρφωτοι που χλευάζουν το "Γραικός".




Άπαντες οι νεο-Εθνικοί, φανατικοί και μη, αναλώνονται σε ρητορικές εκφράσεις που μαρτυρούν την βαθιά έλλειψη της παιδείας των. Χλευάζουν το «Γραικός» αλλά τους περιγελά ο Αριστοτέλης διότι πρώτος ο Αριστοτέλης μετέθεσε την παλαιότατη Ελλάδα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο και κυρίως στην περιοχή της Δωδώνης και του Αχελώου.

"(ο κατακλυσμός) περί τον Ελληνικόν εγένετο μάλιστα τόπον. Και τούτου περί την Ελλάδα την αρχαίαν. Αύτη δ' εστίν η περί Δωδώνην και τον Αχελώον. Ούτος γαρ πολλαχού το ρεύμα μεταβέβληκεν. Ώκουν γαρ οι Σελλοί ενταύθα και οι καλούμενοι τότε μεν Γραικοί, νυν δ' Έλληνες". (Μετεωρ. 352α).

Μα δεν είναι μόνο αυτό! Αυτοί που βάλθηκαν να "διαφωτίσουν" την Ελλάδα μέσα από υποτιθέμενο σκοτάδι, δεν γνωρίζουν πως η Πανδώρα είναι κόρη του Δευκαλίωνα και μητέρα του Γραικού από τον Δία; Δεν γνωρίζουν πως οι πρόγονοι των Ελλήνων είναι ο Δευκαλίωνας, ο Έλλην και ο Γραικός;!

Είναι εκπληκτικό, το ότι οι νεοειδωλολάτρες δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ. Όλα όσα λένε, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, είναι ή ψευδές, ή αμαθές. Να μας ζήσουν οι "φωτοδότες" της Ελλάδος!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
© 2013 ΤΑ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΑ . Designed by Making Different , provided by All Tech Buzz , Powered by Blogger